Triki najboljših strani na spletu

Tom 6. maja, 2014 0
Triki najboljših strani na spletu

Zakaj so nekatere spletne strani tako dobro obiskane in tako zelo priljubljene, druge pa ne? Kako narediti spletno stran, ki bo poleg visokega obiska prinašala tudi dobiček? Odgovori na ta vprašanja niso enostavni, vsekakor pa obstaja kar nekaj trikov, ki vam lahko pomagajo, da bo vaša spletna stran še boljša kot je, s tem pa tudi bolj obiskana, bolj popularna in bolj klikana, kar bo slej ko prej zagotovo prineslo tudi finančni uspeh.

Novosti

NovostiNajbolj uspešne splete strani so tiste, ki ponujajo vedno nekaj novega. Seveda je nujno, da je vsebina na spletni strani kakovostna in zanimiva, zelo pomembno pa je tudi, da se nenehno spreminja, saj so obiskovalci željni vedno novih informacij. Objavljati le enkrat na teden je po navadi premalo, saj v vmesnem času ljudje že pozabijo na vašo spletno stran in je ne bodo več obiskali. Vedeti morate, da je vsaka novica na spletu vredna le nekaj minut, če ne celo sekund, zato se morate za pozornost obiskovalec nadvse boriti.

Obisk na svoji spletni strani lahko povečate tudi tako, da objavite tako zanimivo vsebino, da jo bodo uporabniki z navdušenjem širili dalje oziroma da bo postala viralna. To pomeni, da bo postala popularna na različnih družabnih omrežjih, saj jo bodo ljudje delili s svojimi prijatelji, znanci oziroma sledilci.

Nagradne igre

Nagradna igraEnak učinek lahko dosežete z različnimi nagradnimi igrami, pri katerih je deljenje eden od pogojev za sodelovanje, pa tudi če ni, se takšne igre hitro razširijo same od sebe, saj vsak rad dobi kaj lepega. Namesto nagradnih iger lahko postavite tudi kakšno zanimivo vprašanje, uganko ali iztočnico, na katero bodo vaši obiskovalci odgovarjali in se v želji po nadaljevanju debate vračali na vašo spletno stran.

Interaktivnost

Tiste spletne strani, ki so najbolj obiskane, so interaktivne: uporabniku ponujajo možnost sodelovanja, na strani lahko nekaj počne. To je lahko zgolj možnost komentiranja ali všečkanja vsebine, lahko pa mu ponudite tudi druge funkcionalne bonbončke, zaradi katerih se bo dalj časa zadržal na vaši spletni strani in jo tudi večkrat obiskal.

Našteli smo vam nekaj trikov, ki jih uporabljajo najbolj obiskane spletne strani. Če se vam zdi, da med njimi ne najdete nobenega nasveta o tem, kako povečati dobiček na svoji spletni strani, se krepko motite. Tiste spletne strani, ki prinašajo največ denarja, so namreč vedno tudi najbolj obiskane, kar pomeni, da je visok obisk in klikanost vaše spletne strani predpogoj za zaslužek.

Oglaševanje

OglaševanjeOglaševalci bodo na strani z visokim obiskom raje oglaševali, hkrati pa bodo za reklame pripravljeni odšteti tudi več denarja, kar pomeni, da boste avtomatično zaslužili več. Več obiskovalcev pomeni tudi več prikazov vaše spletne strani in več morebitnih klikov na reklame, kar pomeni, da gresta popularnost in finančna uspešnost z roko v roki.

Našteti triki zagotovo delujejo, samo od vas pa je odvisno, ali jih boste upoštevali ali ne. Če jih boste uporabili, se vam za uspešnost vaše spletne strani ni treba bati, za svoj poln žep pa tudi ne.

Za dobro in hitro delovanje spletne strani pa lahko poskrbite z nakupom paketa za spletno gostovanje, ki ga lahko zakupite v podjetju NEOSERV.

Comments are closed.